Handelsbetingelser

   

Generelle oplysninger

 


New York design ApS
CVR-nr. 41061189
Birkedam 12 M, 6000 Kolding
hello@newyorkdesign.dk
Telefonnummer: 93900400

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 20.01.2020

 

Betaling og leveringstid.

 

Bankoverførsel

Vi sender varnere når vi kan se at du har indbetalt beløbet til vores konto.
Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.  

 

Ved betaling benyttes:

Reg. Nr. 3409

Konto nr. 12937571

 

Ved bestilling af New Yorker vægge og døre - samt produkter i øvrigt der skal special fremstilles efter kundens mål og specifikationer, betales det fulde beløb ved bestilling, efter modtagelse af faktura.. Når indbetalingen har fundet sted - og det aftalte beløb er synligt på New York design´s bankkonto, vil ordren blive igangsat. Eventuelle aftaler om leveringstider - er at regne fra datoen for modtagelse af betalingen for det aftalte produkt.

 

Forbehold for prisstigninger.

Der tages forbehold for prisstigninger/ændringer - blandt andet som følge af ændringer af valutakurser og leverandørers prisstigninger. Vi tilbyder produktet til den nye pris - men kunden har også mulighed for at annulerer handlen. Ved annulering af handlen kan kunden ikke påberåbe sig erstatning eller anden form for kompensation.

Fragt og ansvar.

Fragten inkluderer almindelig gods og pakkelevering til postadresser i Danmark. 

 

Ved varer over 20 kg. bliver varen leveret med fragtmand til levering ved kantsten/uden indbæring - med mindre varen er købt med levering og montering.

 

Såfremt der er bestilt fragt med indbæring - samt indbæring og montage - kan New York design ApS ikke blive stillet til ansvar for evt. skader på vægge, udvendige og indvendige døre, dørkarme,lofter, gulve samt øvrige bygningsdele samt inventar, såfremt der måtte ske skade på disse. Det anses som hændeligt uheld - og New York design kan derfor ikke stilles til ansvar - herunder erstatnigspligt. Evt. erstatningskrav skal ske direkte mod skadesforvolder - og skal føres uden om New York designs indblanding.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret på standardvarer, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til hello@newyorkdesign.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelsesretten gælder ikke specialfremstillede varer - der er kundetilpasset efter mål - eller andre forhold, der gør at varen ikke kan anses som en standard vare.

 

Fortrydelse af en del af købet
 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.


Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 
Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for New York vægge/døre - samt andet gods over 10 kg.
Udgifterne til returnering af disse varer kan varierer - og er for kundens afregning.

 

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter kundens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
 

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.


Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.


Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet - senest 14 dage efter modtagelse af varen.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:
Hegnet 20

6000 Kolding
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.


Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse ved forudgående aftale.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi gør opmærksom på at varer der er solgt som værende lavet at recycle materialer - ikke kan gøres til genstand for reklamation for så vidt angår det kosmetiske - med mindre der er tale om en funktionsfejl. Ridser og skrammer på disse enheder anses som værende en del af produktets design.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:
Hegnet 20

6000 Kolding
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

 

New Yorker vægge og døre:

På New Yorker vægge yder vi 5 års garanti på rammer/døre. Ved brud på glas indenfor 3 måneder, uanset årsag - leveres et nyt tilsvarende glas til isætning. Isætningen er på kundens egen regning. Da glas er specialmål - tilrettet kundens løsning, vil der være en leveringstid på 3-4 uger på nyt glas.

 

Produkter vedr. soft-lukning af døre følger de normale regler for forbrugerkøb - "Købeloven".

 

Rengøring:

Det er vigtigt at der IKKE kommer vædske mellem glas og jernramme. Ved rengøring skal rengøringsvædsker derfor påføres klud, inden aftørring af glas/rammer, så det undgåes at der løber vædske ind mellem glas og rammer.

Vædsker der er kommet ind mellem glas og rammer kan på ingen måder danne grundlag for reklamation.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos BeNordic ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.newyorkdesign.dk er adm.dir. Ole Hansen.


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: hello@newyorkdesign.dk

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Ole Hansen via kontaktformularen - alternativt sende en mail til hello@newy Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

   - Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/od


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01.01.2020

 

Standardfortrydelsesformular - Hent fortydelsesformular 

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

 

 

Hej! Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp?
Skriv til os her, så vender vi hurtigt tilbage til dig.