New Yorker dør

New yorker dør på specialmål

Skydedøre er pladsbesparende og er derfor særligt velegnede i rum, hvor du ønsker at udnytte hver en kvadratmeter. De smukke new yorker døre er iøjnefaldende, ja nærmest en udsmykning af hjemmet i sig selv. Med sin rå og industrielle æstetisk passer de ind i dit hjem, uanset om du er til det strømlinede og enkle eller det mere personlige, og de er derfor et populært valg.  

 

New yorker stilen er kendt for store glasdøre og glaspartier, der gør at lyset kan passere fra rum til rum. Det gør dit hjem indbydende og rart at være i. Samtidigt får du alle de gode funktioner, der naturligt følger med en dør - nemlig muligheden for at skærme af for lyde og træk.

New Yorker dÝr

Er du klar til at bestille din new yorker dør? Eller vil du høre mere? 

Du kan roligt lade målebåndet og skitseblokken ligge. Vores team af dygtige håndværkere og specialister står klar til at hjælpe dig med dine indretningsdrømme og idéer. Det betyder naturligvis også, at vi tager os af alt det bøvlede med opmålingen.

Gå til kontaktformularen nedenfor, så vi kan hjælpe dig med at finde frem til den bedste newyorker-løsning.

 

Sådan gør du:

  1. Udfyld kontaktformularen her.
  2. Efter nærmere aftale med dig booker vi en tid til opmåling i dit hjem.
  3. New yorker døren sættes herefter i produktion på vores smedeværksted her i Danmark efter dine specifikke mål og ønsker.
  4. Den færdige new yorker væg leveres til dig med enkelt guide til montering – eller den monteres og installeres i dit hjem af vores professionelle montører, hvis du ønsker den helt nemme løsning.

 

Fordele ved New Yorker døre

 

  • Lyset kan passere fra rum til rum
  • Mulighed for at skærme af for lyde og træk
  • Mulighed for døre på specialmål
  • Smukke og iøjnefaldende – en udsmykning af rummet

 

Vi fremstiller new yorker døre og -skydedøre præcist efter dine mål og ønsker. De laves i et utal af variationer: enkeltdøre, dobbeltdøre, skydedøre, svingdøre osv. og kombineres med vægge, så du får hele glaspartier i den størrelse, du ønsker. Har du en idé til en løsning og et design, du ikke finder nævnt eller vist her på siden, så kontakt os endeligt, og vi specialdesigner det til dig. Vi er nemlig ret vilde med kreative udfordringer. 

 

Produktionen foregår på værksteder her i Danmark under kontrollerede forhold - med certificat på ISO 3834 samt EN 1090. Alt sammen med størst mulig hensyntagen til miljøet.

​​​​

Skræddersyede specialløsninger – Skydedøre med soft close funktion

I vores newyorker-sortiment tilbyder vi også new yorker skydedøre samt kvalitetskomponenter hertil til den kvalitetsbevidste forbruger. Vi forhandler beslag fra SVALK. Et dansk firma, der producerer fantastisk holdbare skydedørsbeslag med softclose-funktion, der gør at skydedøren lukker helt i af sig selv på de sidste 10 cm.


Når du vælger en new yorker dør eller skydedør fra New York design får du et unikt stykke håndværk, produceret i hånden af dygtige smede på værksteder her i Danmark. 

 

Hver dør er sin egen med rå detaljer i form af de svejsede samlinger og det tunge jern. Læs mere om håndværket og æstetikken her

 

Håndtag til new yorker væg – flere muligheder

Når du har designet din new yorker dør eller skydedør, kan du vælge mellem forskellige håndtag, der fuldender udtrykket. Se de mange muligheder blandt andet - lædergreb eller jerngreb - når du bestiller.

 

Hjælp til finansiering?

Hos New York design vil vi gerne hjælpe dig med finansieringen, så du hurtigt kan få dine indretningsdrømme opfyldt.

Vi ved, at pengene kan være små under en istandsættelse eller en flytning, men det skal ikke være en hindring.

 


 

 

 

 

Hej! Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp?
Skriv til os her, så vender vi hurtigt tilbage til dig.