New yorker vægge på specialmål

Rå og personlig indretning behøver hverken koste en formue eller være vanskeligt at få udført.

Hos New York design ønsker vi at gøre det så enkelt som muligt for private og virksomheder at få opfyldt drømmen om en lækker new yorker væg.

Med en håndlavet New Yorker glasvæg får rummet det helt rigtige personlige og industrielle touch, der trender lige nu i moderne boligindretning.

Samtidig er en new yorker væg en ideel løsning, når du har behov for at skabe nye rum i din bolig på en anderledes måde. I stedet for den traditionelle skillevæg eller halvmur af gips, kan du opsætte en smuk, rå glasvæg og på den måde, på ganske få kvadratmeter, danne nye opholdsrum, hvor lyset stadig kan passere.

Læs meget mere om vores produkter og den enkle bestillingsproces her på siden.

 

Leder du efter New yorker døre? Vi producerer også de smukke new yorker døre og skydedøre i samme stil, så du kan få et funktionelt new yorker glasparti inklusiv dør. Se her.

Nem bestilling, rådgivning og hurtig levering – Sådan gør du

Vi hjælper dig hele vejen fra idé til færdigt resultat. Hvor meget du ønsker hjælp og rådgivning til er helt op til dig. Uanset hvad så står vores hold af dygtige og dedikerede specialister klar til at rådgive dig til din new yorker-løsning.
 
Sådan gør du:
1. Udfyld kontaktformularen her.
2. Efter nærmere aftale med dig booker vi en tid til opmåling i dit hjem.
3. New yorker væggen sættes herefter i produktion på vores smedeværksted her i Danmark efter dine specifikke mål og ønsker.
4. Den færdige new yorker væg leveres til dig med enkelt guide til montering – eller den monteres og installeres i dit hjem af vores professionelle montører, hvis du ønsker den helt nemme løsning.

 

 

Ærligt og unikt dansk håndværk

Vælger du en new yorker væg fra New York design får du ikke et masseproduceret produkt fremstillet på store, udenlandske fabrikker.

Du får derimod et lækkert og unikt stykke håndværk, fremstillet af dygtige smede her i Danmark. Væggene bærer således præg af det håndproducerede, hvilket kommer til udtryk i rå detaljer og svejsede samlinger i det tunge jern. Et udtryk, der i vores øjne er både ærligt og autentisk, og som – vigtigst af alt - lever op til vores høje krav til kvalitet og æstetik. Med andre ord rummer hver væg sin egen historie og særlige udtryk, der vidner om gedigent håndværk.

 

Produktionen foregår på værksteder her i Danmark under kontrollerede forhold - med certificat på ISO 3834 samt EN 1090. Alt sammen med størst mulig hensyntagen til miljøet. 

 

Skræddersyede specialløsninger – Skydedøre med soft close funktion

I vores newyorker-sortiment tilbyder vi også new yorker skydedøre samt kvalitetskomponenter hertil til den kvalitetsbevidste forbruger. Vi forhandler beslag fra SVALK. Et dansk firma, der producerer fantastisk holdbare og lækre skydedørsbeslag med softclose-funktion, der gør at skydedøren lukker helt i af sig selv på de sidste 10 cm.

Systemet er udviklet med det ene mål: at tilføre det lille ekstra i hverdagen, som du vil værdsætte hver dag. Vælger du soft close-komponenterne fra SVALK er du garanteret en skydedør, der holder år efter år.

 

Hjælp til finansiering?

Hos New York design vil vi gerne hjælpe dig med finansieringen, så du hurtigt kan få dine indretningsdrømme opfyldt.

Vi ved, at pengene kan være små under en istandsættelse eller en flytning, men det skal ikke være en hindring.

 


 

 

 

 

Hej! Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp?
Skriv til os her, så vender vi hurtigt tilbage til dig.