Om os

Vores historie og værdier

New York design er en online webshop og et tilhørende dansk smedeværksted, som drives på en stor glæde og begejstring for rå boligindretning, for legende design og skræddersyede indretningsløsninger.

 

Det hele startede med et ønske og et behov for at kunne finde dekoration og specialfremstillede løsninger til alle rum - som ovenikøbet understreger vores personlighed og livsstil - ligesom vi går og drømmer om det. 

 

Vores nysgerrighed på forskelligheder og unikke behov er det, der driver os - og vi elsker at hjælpe dig personligt med at få opfyldt din drøm om et lækkert indrettet hjem.

 

Personlig betjening og rådgivning er noget at det allervigtigste for os. Kun på den måde, kan vi skabe de bedste resultater. Efter at have talt om behov og muligheder er det fantastisk at se resultatet ude i de mange hjem - når en færdig newyorkervæg er opsat og monteret, eller når et møbel eller en lampe fuldender indretningen.

 

Kvalitet og ansvarlig produktion

Ethvert hjem fortæller en historie. Men hos New York design er vi også bevidste om, at vores valg har betydning for, hvordan vores fremtidige historie former sig.

 

Derfor er vores new yorker vægge produceret i Danmark på bestilling - ved håndkraft af dygtige håndværkere. Og størstedelen af vores interiør er produceret af bæredygtige materialer eller fremstilles af gamle effekter, der får nyt liv i nye funktioner. Med en mere bevidst indretning, kan vi få mest muligt af de ressourcer og materialer, vi allerede har til rådighed og på den måde mindske overproduktion og ressourcespild. 

 

Velkommen til.

 

// New York design

 

 

 

Hej! Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp?
Skriv til os her, så vender vi hurtigt tilbage til dig.