Velkommen til New York design interiørshop

Gå på opdagelse, og find industrielt interiør, boligtilbehør og lamper i vores rå boligunivers.

 

 


 

Industrielt interiør

Indret dit hjem efter dine drømme og din personlighed, og glæd dig over at komme hjem - hver dag.

 

Et hjem med personlighed er hyggeligt og rart at være i, men vi ved, hvor tidskrævende det kan være at finde de fine og anderledes ting, der har sjæl, og som man ikke ser alle steder.

 

Alle produkter er håndplukkede af vores lille hold af passionerede designelskere, som konstant er på jagt efter nye boligtrends og interiør med kant. Vi har gjort det hårde arbejde.

 

Tilbage er nu bare at vælge dine favoritter. 

 

 

Se vores udvalg af industrielt interiør

 

 

Unik belysning

Belysningen i dit hjem er hel essentiel for atmosfæren og den gode rumfornemmelse. Derfor er lamper en vigtig del af din indretning.


Vi elsker lampe - Og her er det især de rå og iøjnefaldende af slagsen, vi kaster vores kærlighed over. De lamper, der skaber blikfang og som fortæller en historie i lækre materialer. Hos os finder du blandt andet de smukke WallPipe lamper.

 

Brug de industrielle lamper som dekoration og til at skabe stemningsfyldte rum overalt i din bolig.

 

Kig efter vores badge ’We love RELOVED’, der fortæller dig, at lampen er fremstillet af genanvendt materiale eller gamle genstande. 

 

 

Se vores udvalg af lamper

 

 


 

We Love RELOVED - Bæredygtig indretning 

Drømmer du om at få et mere bæredygtigt hjem? Vi har gjort det nemt for dig at finde interiør til din bolig, der opfylder ønsket om at tænke bæredygtighed ind i indretningen.

 

Find interiør, der er fremstillet af genanvendt materiale eller som - ved hjælp fra en kreativ hånd - er omdannet og forvandlet til en ny og funktionel genstand. Hver genstand bærer sin egen særlige historie med patina og charmerende ’skønhedsfejl’. 

 

Vi håber, du er ligeså vild med det, som vi er. 

 

 

Se vores udvalg af bæredygtig indretning

 

Når du handler hos os …

Idéen om at genanvende de ressourcer, vi allerede har til rådighed er en drivende kraft hos New York design. Når du handler hos os pakker vi din ordre omhyggeligt ind i miljøvenlig emballage, fremstillet af genanvendt materiale. Al emballage og kassefyld er således udvalgt med omtanke og størst mulig hensynstagen til miljøet. Et lille skridt på vejen mod at mindske vores klimaaftryk.

Hej! Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp?
Skriv til os her, så vender vi hurtigt tilbage til dig.